Magdalena Enges
Ambassadör

Ambassadör Magdalena Enges

Vem är du då Magdalena?

Jag heter Magdalena Enges och älskar cykling, nästan all cykling men mest landsvägscykling. Min cykel klubb heter Brudpiga och är från början en roddklubb, men har nu en cykelsektion. Jag bor i hjärtat av Dalarna -Leksand. Jag bor med min man och alla cyklar, våra två barn är utflugna.

Magdalena Enges
Magdalena Enges

Jag började träna cykling i samband med att jag skulle göra klassikern och blev helt såld.

Hur ser en drömdag på cykeln ut för dig?

En perfekt dag på cykeln är gärna i Spanien där bilisterna visar hänsyn och vädret är soligt. Härliga vyer, bra klunga och gott fika är ett måste såklart! Den roligaste med cyklingen är en cykelklunga som sveper fram som en väloljad maskin på svart, slät asfalt! Att känna farten och bli trött men ändå kämpa och klara sin förning är cykellycka. Ja ni hör ju att det är landsväg jag gillar mest.

Magdalena Enges
Magdalena Enges

Vad har du för mål med cyklingen 2019?

Har som mål i år att förbättra mig som cyklist. Har några motionslopp som jag planerar att åka och helst förbättra min tid. Bl.a. Vätternrundan, Marathona del dolomites, Leksandsrundan och några till.

Vilken cykelgrej skulle du inte kunna leva utan?

Cykling är en prylsport, och visst är det kul med fina grejor! Men det bästa är fina cykelkompisar!

Hur kan man följa dig?

Jag finns på instagram @annaenges. På Facebook Anna Magdalena Enges och min blogg på Cykeltjejer:https://cykeltjejer.se/?page_id=323

Och sist men inte minst, vad är ditt favoritplagg från goodlegs.se?

Svårt att säga nu, har bara haft kläderna en dag, men Santini kläderna ser riktigt bra ut så långt!


Här är några av kläderna som Magdalena använder:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.