Uncategorized

Test av Santini Padding

Cykelprofilen XLBiking har testat padding på cykelbyxor. Det är inte så många tillverkare som gör cykelkläder i stora storlekar, men Santini har några modeller i 4XL och 5XL. Vi har valt att ha Santini Genio bibsen som vi har i storlekar upp till 5XL. XLBiking har testat två byxor och olika paddings från Santini och ger dom väldigt bra betyg!

Vi får tillägga att Ebbe på XLBiking faktisk fick prova några av produkterna gratis då vi ville testa om det faktisk var något vi kunde sälja och profilera till XL cyklister. Feedbacken var att det är grymma kläder, men man får gå upp lite i storlek. Det är också generellt med Santini, att många måste välja en storlek större, men för XL kläderna så fick han välja två storlekar större.

Testet

Vi har översatt Ebbes review till svenska.

Santini C3 Padding

”Paddingen som du glömmer att du använder! Efter timmar i sadeln är den fortfarande komfortabel och gör jobbet mjukt och tyst! Wow! Betyg: 5/5.”

Cykelbyxor med C3 padding

Santini NAT Padding

”Enda problemet var att det var lite för lite padding. Men tillsammans med Mago bibsen så var det en underbar känsla att cykla med dom!” Betyg 4/5.

Cykelbyxor med NAT padding

(Vi har tyvärr inte Mago bibsen i lager, men det går att beställa om ni tar kontakt).

XL Biking

Mycket cykelglädje finns på XLBikings Instagram konto, gå in och följ Ebbe på @xlbiking!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.